Greška

Došlo je do greške.

Facebook Spaces je budućnost virtuelne realnosti na društvenoj mreži

19.04.2017 17:58 | 0 Software/Web
Facebook Spaces je budućnost virtuelne realnosti na društvenoj mreži

Tokom F8 konferencije imali smo priliku da vidimo kako Facebook zamišlja budućnost virtuelne realnosti na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Facebook Spaces predstavlja još jedan način da se družite sa Facebook prijateljima, ali ovoga puta u virtuelnoj realnosti.

Facebook Spaces započinje sa avatarom koga možete kreirati i prilagoditi po vašem liku. Nakon ovoga počinjete sa pozivanjem pšrijatelja sa kojima ćete se družiti u Spaces, ili ih preko Facebook Messengera možete pozvati u VR razgovor. Zajedno možete pregledati Facebook 360 video klipove, crtati različite objekte i prikazivati fotografije u VR slajdovima.Facebook Spaces platforma je trenutno u beta stadijumu, a dostupna je korisnicima Oculus Rift uređaja. Platforma će u nekom trenutku biti dostupna i developerima, koji će moći da nadograđuju ono što je Facebook započeo.

Sa fokusom na Facebook Spaces platformu, očekuje se da će kompanija imati više sredstava da kreira veće tržište za VR uređaje, kao što je Oculus. Ovim će se stvoriti i mnogo veća baza korisnika virtuelne realnosti.

Izvor: CNET

Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi Mi 6 ozvaničen: Snapdragon 835, dve kamere na poleđini

Radeon RX 540 GPU se pojavio na AMD sajtu

10504
10505
10506
10507
10508
10509