Facebook razvija video aplikaciju za Apple TV

Gledanje video fajlova na Facebook-u nije nova funkcija, ali se već više puta govorilo da Facebook želi da napravi veći prodor u svet videa želeći da naprave nešto što će konkurisati Youtube sajtu

Gledanje video fajlova na Facebook-u nije nova funkcija, ali se već više puta govorilo da Facebook želi da napravi veći prodor u svet videa želeći da naprave nešto što će konkurisati Youtube sajtu. Za sada nismo videli ništa slično, ali nam najnoviji izveštaj koji donosi WSJ sugeriše da Facebook sprema sličnu stvar za Apple TV. The Wall Street Journal navodi da Facebook razvija namensku video aplikaciju za Apple TV.
Ideja je da preko ove aplikacije, korisnici mogu lako da pronađu video fajlove na društvenoj mreži, ali takođe i da bude platforma na kojoj Facebook može da prodaje oglasni prostor kompanijama. Izvori sajta poručuju da će to biti 100 posto video aplikacija, te da neće biti nikakvog drugog sadržaja kao što su na primer fotografije. U ovom trenutku nema infrormacija kada će aplikacija biti pokrenuta. Facebook Live servis za strimovanje se za sada pokazao kao uspeh jer ga milioni korisnika koriste od njegovog pokretanja. 
Facebook dodao novi nivo bezbednosti za svoje korisnike
Izvor: AppleInsider
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi