Facebook radi na servisu za strimovanje muzike

Ukoliko mislite da je prostor za servise za strimovanje muzike popunjen, moraće da se napravi mesto za još jednog kandidata a to je Facebook.

Ukoliko mislite da je prostor za servise za strimovanje muzike popunjen, moraće da se napravi mesto za još jednog kandidata. Music Ally izveštava da Facebook već radi na svom pretplatničkom servisu, nakon što su nedavni izveštaji ukazali na povezivanje društvene mreže sa muzičkim izdavačima preko spotova sa oglasima. Iako bi ovaj projekat mogao podsećati na nešto slično Vevo, izveštaj navodi da Facebook u stvari cilja audio strimovanje čime će se pridružiti Apple, Rdio, Spotify i drugima.
U Facebook-u će se fokusirati na donošenje video platforme iz početka, ali je poručeno da je i audio verzija planirana za budućnost. Facebook bi ovde mogao da ide putem kojim je išao i kada su u pitanju Instagram ili  WhatsApp, te kupi servis pre nego da gradi nov.
Facebook testira ‘lebdeći’ video u News Feedu
Izvor: Engadget
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi