Greška

Došlo je do greške.

Facebook Quiet Mode omogućava korisnicima da stopiraju obaveštenja

10.04.2020 15:54 | 0 Software/Web
Facebook Quiet Mode omogućava korisnicima da stopiraju obaveštenja


Facebook uviđa da da je za korisnike važno da se odmore od društvenih mreža, ne samo da bi proveli više vremena sa porodicom ili zbog posla, već i radi mentalnog zdravlja.

Zbog ovoga, kompanija dodaje novi "Quiet Mode" tajmer, koji će korisnicima omogućiti da smanje svoje vreme provedeno na Facebook aplikaciji. Uključivanje Quiet Mode-a će stopirati obaveštenja tokom vremenskog perioda koji sam korisnik odredi.

Ukoliko pokušate da otvorite aplikaciju tokom Quiet Mode-a, servis će vas podsetiti da se još uvek nalazite u pomenutom modu i ponudiće prečicu ka podešavanjima funkcije.

 

Pogledajte još: Facebook objavio Messenger desktop aplikaciju za Windows i macOS


Nema sumnje da u aktuelnom periodu, kada se suočavamo sa pandemijom koronavirusa, veliki broj servisa radi maksimalnim kapacitetom. Netflix, TikTok, YouTube i mnnogi drugi su već smanjili kvalitet svog podrazumevanog steraminga kako bi uštedeli tokomm povećanog protoka saobraćaja.

Facebook Messenger, Instagram i WhatsApp (svi servisi koji su u vlasništvu Facebooka) takođe beleže povećan broj korisnika, jer ljudi koriste njihove usluge kako bi ostali povezani.

Izvor: Facebook

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy S21 stiže sa selfi kamerom ispod ekrana?

Windows 10 2004 bi mogao biti objavljen u maju

10504
10505
10506
10507
10508
10509