Greška

Došlo je do greške.

Facebook predstavlja Vanish Mode za Messenger i Instagram

13.11.2020 11:11 | 0 Software/Web
Facebook predstavlja Vanish Mode za Messenger i Instagram


Facebook je objavio novo ažuriranje za Messenger i Instagram, koje na popularne platforme donosi mogućnost kreiranja razgovora koji nestaju/sami se brišu, a funkcija nosi naziv Vanish Mode.

Nova funkcija je prvi out najavljena u septembru, kada je Facebook predstavio unakrsnu razmenu pooruka između Messengera i Instagrama. opcija je dizajnirana kako bi omogućila slanje tekstovam fotografija, emotikona i stikera koji nestaju kada ih osoba s druge strane vidi ili kada se zatvori chat prozor.

Kako bi se uključio Vanish Mode, potrebno je svajpovati na ekranu telefona u trenutnom razgovoru. Ponovnim svajpovanjem vraća se u standardno iskustvo razgovora.

fb2_19.jpg


Opcija funkcioniše samo sa ljudima sa kojima je korisnik povezan, a nudi mu se opcija da li želi da uđe u Vanish Mode sa nekim. Pored toga, dobijaće se obaveštenje o tome kada kontakt napravi screenshot razgovora. Tu su i opcije blokiranja ili prijavljivanja razgovora.

Za sada, Vanish Mode je dostupan samo Messenger korisnicima u SAD i na nekoliko drugih teritorija,a i budućnosti se očekuje dostupnost na više tržišta. Takođe, uskoro stiže i na Instagram.

Izvor: Facebook

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Assassin's Creed Valhalla ruši rekorde za Ubisoft

Skype 8.66 stiže sa podrškom za do 100 učesnika u razgovoru

10504
10505
10506
10507
10508
10509