Facebook predstavio Say Thanks video funkciju (video)

Facebook donosi funkciju zahvaljujući kojoj korisnici mogu da kombinuju personalizovane video kartice i pošalju ih svojim prijateljima. Nova video funkcija nosi naziv Say Thanks

Nakon uspeha sa Look back video funkcijom koja je predstavljena ranije ove godine, Facebook sada donosi sličnu opciju zahvaljujući kojoj korisnici mogu da kombinuju personalizovane video kartice i pošalju ih svojim prijateljima. Nova video funkcija nosi naziv Say Thanks i dolazi dve nedelje pre američkog nacionalnog praznika Dana zahvalnosti (Thanksgiving Day). Popularna društvena mreža ovom funkcijom, u suštini želi da korisnicima omogući da se zahvale prijateljima.
“Podelite video i kažite ‘Hvala’ bliskim prijateljima, onima koji vam znače, rođacima, starim prijateljima – ili bilo kome u vašem životu kome pridajete značaja”, objavio je Facebook na svom blogu. Kompanija ističe da je Say Thanks video moguće kreirati na više jezika, koji uključuju engleski, francuski, nemački, italijanski, portugalski, španski i turski. Funkcija je globalno dostupna od danas, a radi i na desktop i na mobilnim uređajima. Više informacija je dostupno ovde.

Izvor: Pocket-lintSve najzanimljivije vesti u vezi sa Facebookom, možete pogledati na Facebook hub-u, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi