Facebook predstavio Save funkciju

Društvena mreža Facebook danas je predstavila novu funkciju pod nazivom Save. Ona vam u osnovi omogućava da sačuvate sve što vidite na društvenoj mreži, kako bi sadržaj pročitali kasnije.

Društvena mreža Facebook danas je predstavila novu funkciju pod nazivom Save. Ona vam u osnovi omogućava da sačuvate sve što vidite na društvenoj mreži, kako bi sadržaj pročitali kasnije. Jasno je da deluje kao konkurent samostalnim servisima kao što su Pocket, Instapaper ili Readability, iako naravno postoje određene razlike. Glavna razlika je u tome što Facebook-ova Save funkcija omogućava da uskladištite bilo koji sadržaj na društvenoj mreži – uključujući linkove, mesta, filmove i muziku. Sve što sačuvate je uskladišteno u specijalnoj sekciji koja je privatna, a korisnik je naravno jedini koji zna i može da pristupi stvarima koje su sačuvane. Pored WEB-a, Save sekcija će se u narednim nedeljama pojaviti i na kompanijinim Android i iOS aplikacijama.
Izvor: BlogGSM

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi