Facebook potvrdio da testira komentare u realnom vremenu

Društvena mreža Facebook potvrdila je da testira novu funkciju koja će informisati korisnike o tome kada njihovi prijatelji pišu komentar

Društvena mreža Facebook potvrdila je da testira novu funkciju koja će informisati korisnike o tome kada njihovi prijatelji pišu komentar. Sve ovo dolazi nakon što su brojni korisnici na društvenoj mreži primetili obaveštenje koje glasi “A friend is writing a comment” dok su gledali u njihov News Feed u prethodnih mesec dana ili nešto više.
“Čuli smo od korisnika da žele da se njihovo iskustvo na Facebooku reflektuje na razgovore koje imaju u realnom vremenu” poručuju iz Facebooka u saopštenju i dodaju “Tako smo počeli testiranje dodajući liniju iznad prostora za komentare koja ukazuje na to kada prijatelj piše komentar. Ovo će pomoći ljudima da ostvare komunikaciju u realnom vremenu sa prijateljima ili porodicom”. Facebook međutim nije objavio kada će funkcija biti zvanično omogućena svim korisnicima.
Facebok at Work će biti pokrenut u narednim mesecima
Izvor: BlogGSM
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi