Greška

Došlo je do greške.

Facebook počinje video strimovanje za sve korisnike

04.12.2015 07:30 | 0 Software/Web
Facebook počinje video strimovanje za sve korisnike

Četiri meseca nakon predstavljanja video strimovanja uživo za slavne ličnosti i druge korisnike visokog profila, Facebook je sada objavio ovu funkciju za sve korisnike aplikacije.

Počevši sa malim testom juče, Facebook korisnici će biti u mogućnosti da koriste redizajnirani meni statusa kako bi selektovali "video uživo ". Facebook strimovanje uživo prikazuje i broj gledaoca, imena prijatelja koji gledaju, kao i komentare koji se pišu u realnom vremenu.

Za razliku od ostalih servisa za strimovanje uživo, Facebook-ovi video fajlovi su sačuvani na vašem timeline profilu i ostaju tu osim ukoliko se vi ne odlučite da ih obrišete. "Live" video je potez donekle u suprotnosti sa Facebook-ovim algortimičkim News Feed-om, koji sortira hiljade upisa vaših prijatelja koje su podelili na osnovu verovatnoće da ćete se angažovati u okviru njih.

Na drugim aplikacijama za "live" strimovanje kada kliknete na "go live", obaveštenje se šalje svim vašim pratiocima. Na Facebook-u, emitovanje uživo  je podešeno na javno i generisaće obaveštenje koje će otići samo na algoritmički generisanu listu bliskih prijatelja. Takođe treba dodati da je današnjom nadogradnjom aplikacije ažuriran i novi način deljenja kolaža fotografija.

Facebook pokrenuo verziju Messengera za korišćenje na poslu

Izvor: TheVerge

Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Vimeo počeo objavu 4K strimovanja

Pogledajte trejlere predstavljene na Game Awards 2015

10504
10505
10506
10507
10508
10509