Greška

Došlo je do greške.

Facebook otvorio Spaces VR aplikaciju za Grupe

13.02.2018 16:11 | 0 Software/Web
Facebook otvorio Spaces VR aplikaciju za Grupe


Facebook Spaces sada više nije samo mesto gde se korisnici druže sa prijateljima i familijom iz svoje liste. Sada je moguće koristiti Spaces za formiranje veza sa ljudima iz Grupa (Groups) kojih je korisnik član.

Moguće je hostovati ili se priključiti VR Space-u sa do četiri osobe iz Grupa i uključiti se u diskusije o zajedničkim interesovanjima u virtuelnoj realnosti. Socijalna VR aplikacija omogućava povezivanje sa novim ljudima na dublji način: moguće je obavljati zajedničke akcije ili sesije u okviru iste muzičke ili grupe za stendap komediju; Space se može koristiti kao scena za živi nastup benda uz lajvstream za prijatelje; moguće je zajedno gledati video ili jednostavno ćaskati u VR okruženju i drugo.

spaces2_1.jpg

Otvaranjem Spaces za Groups, Facebook promoviše socijalni/društveni apsekat aplikacije. S obzirom na to da korisnik može da se nađe i u VR okruženju sa osobama koje ne poznaje, Facebook je osigurao opciju prijavljivanja korisnika ili gašenja zvuka i pauziranja za ovo iskustvo.

Funkcija je u fazi ranog eksperimenta i moguće je da će imati neke bagove tokom upoznavanja novih prijatelja preko Oculus Rift ili HTC Vive VR uređaja.

Izvor: Engadget

Komentari

0 Dodaj komentar

PiP Show epizoda 2 - emisija o IT temama i kulturi ponašanja na internetu (video)

Kako da dostignete najviši rang u Call of Duty, a da ne ispalite ni metak (video)

10504
10505
10506
10507
10508
10509