Facebook otkriva Trending Topics

Moglo bi se reći da su u Facebooku pomalo zavidni na Twitter-ovu sposobnost da se lako dokopa trendova na mreži, te su upravo počeli da testiraju "Trending Topics", Timeline karticu koja pokazuje "najjače" teme na društvenoj mreži. Korisnici mogu da pritisnu na trend i vide komentare i poruke, bez obzira da li su p

Moglo bi se reći da su u Facebooku pomalo zavidni na Twitter-ovu sposobnost da se lako dokopa trendova na mreži, te su upravo počeli da testiraju “Trending Topics”, Timeline karticu koja pokazuje “najjače” teme na društvenoj mreži. Korisnici mogu da pritisnu na trend i vide komentare i poruke, bez obzira da li su prijatelji ili ne. Ovaj servis se trenutno testira samo na malom broju onih koji koriste Facebook-ov mobilni sajt, te će većina korisnika morati da pričeka na njega. Pored ovoga, Facebook se potrudio za još jednu novost, a to je da je Graph Search sada dostupan svima koji posećuju sajt na američkom engleskom, bez obzira na to gde žive.  
facebook trending topics

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi