Greška

Došlo je do greške.

Facebook omogućio igranje uz Instant Games

30.11.2016 08:53 | 0 Software/Web
Facebook omogućio igranje uz Instant Games

Facebook je danas potvrdio pokretanje Instant Games platforme koja će omogućiti povremeni gejming za više od milijardu korisnika Facebook Messenger aplikacije za razmenu poruka. Pored toga, gejming će biti omogućen i u News Feed-u korisnika. HTML5 gejming platforma će pokretati igre u okviru Messengera i News Feeda, te korisnici neće morati da preuzimaju ništa.

Kako će igre biti unakrsno-platformske, radiće i na mobilnoj aplikaciji i na desktopu. Instant Games je za sada pokrenut u beta fazi sa uključenih 17 igara u koje spadaju Words With Friends, Pac-Man, Space Invaders i druge. Facebook će za ovu platformu obezbediti miks klasičnih i modernih igara, a vremenom će se izdvajati igre koje najbolje prolaze.

Facebook je ovu ideju proučavao već neko vreme, a setićemo se da su u aplikaciju za razmenu poruka tiho ubacivali košarkašku igru, ali su ti napori ozvaničeni tek sa Instant Games. Messenger aplikacija će dobiti ikonicu kontrolera u glavnom meniju u kojoj će se nalaziti spisak igara koje mogu da se igraju.

Facebook radi na javnom WiFi radaru za mobilnu aplikaciju

Izvor: Techcrunch

Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Instagram će vas upozoriti ukoliko neko snimi screenshot vaših poruka

Ruska vlada smatra da je Sailfish OS bezbedan za korišćenje

10504
10505
10506
10507
10508
10509