Greška

Došlo je do greške.

Facebook omogućava eksportovanje objava i beleški na druge platforme

19.04.2021 18:55 | 0 Software/Web
Facebook omogućava eksportovanje objava i beleški na druge platforme


Facebook je objavio da proširuje polje delovanja svojih alata za prenos podataka i na objave i beleške na društvenoj mreži. Kompanija je prvi put predstavila mogućnost prebacivanja fotografija i video zapisa na platforme kao što je Google Photos u decembru 2019. godine, a potom se proširio se na više platformi tokom vremena. Tekstualni sadržaj je, međutim, i dalje bio dostupan samo na Facebooku - sve do sada.

Ukoliko želite da prebacite svoje tekstualne objave na drugo mesto, Facebook ističe da kao opcije sada možete da odaberete Google Docs, Blogger ili WordPress.com. Baš kao i kod ostalih vrsta podataka, kada zatražite prebacivanje, Facebook će ga izvršavati u pozadini i obavestiće vas e-mailom nakon što se transfer završi.
Facebook ističe da je alatka napravljena s fokusom na privatnost i moraćete ponovo da unesete lozinku da biste započeli prenos podataka. Pored toga, podaci su šifrovani tokom prenosa, pa znatiželjnici neće biti u stanju da ih vide.

Facebook-ova Privacy Progress stranica takođe je danas ažurirana kako bi pružila više informacija i transparentnost u svom pristupu zaštiti privatnosti korisnika.

Alatka za prenos sadržaja dostupna je u odeljku Your Facebook Information u podešavanjima Facebook naloga, a takođe je moguće sasmo preuzimanje informacija ukoliko korisnik želi da ih zadrži lokalno.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Huawei počinje sa prodajom SERES SF5 automobila u vodećim prodavnicama u Kini

VESA potvrđuje da ne postoji DisplayHDR 2000

10504
10505
10506
10507
10508
10509