Facebook objavio novu, pojednostavljenu Messenger aplikaciju

Messenger 4 je prvi put demonstriran tokom F8 konferencije, a sada stiže globalno na kompatibilne uređaje

Messenger 4 je prvi put demonstriran tokom F8 konferencije, a sada stiže globalno na kompatibilne uređaje. Facebook je objavio da nova Messenger aplikacija obećava jednostavnije korisničko iskustvo, sa fokusom na najbitnije funkcije, koje se najviše koriste.Samo tri od devet tabova, koji su činili jezgro Messengera, ostaju u novoj verziji aplikacije: Chats, People i Discover. Međutim, nijedna od funkcija koje su nudili drugi tabovi nije ugašena.
Pogledajte još: Facebook želi da poboljša sigurnost kupovinom kompanije specijalizovane u ovom polju
Messenger 4 implementira novu funkciju u poersonalizovane razgovore, sa malim ažuriranjem za prilagođavanje razgovora preko gradijenata boja. Novi gradijenti omogućavaju korišćenje više boja kako bi se prilagođavali oblačići za razgovore, a mogu se menjati u bilo kom trenutku kako bi odgovarali temi i raspoloženju tokom chata.
f2.jpgFacebook će Messenger 4 ažuriranje korisnicima isporučivati u fazama, tokom narednih nedelja, a obećane su i nove funkcije za Messenger, kao što je Dark Mode i novi skinovi za interfejs.Izvor: PhoneArena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi