Facebook News Feed uskoro dobija video oglase

Najnoviji izveštaj Financial Timesa nam govori da Facebook sprema video News Feed oglase. Ovi oglasi će navodno debitovati tokom jula. Srećom po korisnike, video će se automatski reprodukovati, ali bez zvuka. Korisnici mogu potom da aktiviraju zvuk, kada će se video pokrenuti ispočetka. Neki analitičari predvi

Najnoviji izveštaj Financial Timesa nam govori da Facebook sprema video News Feed oglase. Ovi oglasi će navodno debitovati tokom jula. Srećom po korisnike, video će se automatski reprodukovati, ali bez zvuka. Korisnici mogu potom da aktiviraju zvuk, kada će se video pokrenuti ispočetka. Neki analitičari predviđaju da ukoliko budu nametljivi, ovi oglasi mogu da dovedu do manjeg korisničkog angažovanja. Ovo posebno važi za slučaj da bude tačna informacija da se video automatski reprodukuje, što je gotovo izvesno. Oglasi će biti ograničeni na 15 sekundi, a koštaće 20 dolara na hiljadu pregleda. Pregled se računa čak i ako korisnik nikad ne aktivira zvuk.  
facebook video oglasi

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi