Facebook Messenger dobio reakcije i spominjanja

Reactions im omogućava da brzo ostave potvrdu ili da izraze ono što žele bez potrebe da pišu bilo šta. Mentions za Messenger će olakšati da se dođe do nekoga u grupnom ćaskanju.

Nedavno smo imali izveštaje koji su govorili da će Facebook napraviti neke promene kod Messenger aplikacije. Te promene su bile testirane kod male grupe korisnika, ali je društvena mreža sada objavila da će uskoro biti dostupne svim korisnicima. Facebook je sada i zvanično predstavio dve nove funkcije, a to su Message Reactions i Mentions za Messenger.
Reactions koje su prvo bile objavljene za News Feed, sada stižu i u Messenger. Korisnici mogu da reaguju na individualnu poruku na isti način na koji bi reagovali na upis u News Feed-u. Ovo im omogućava da brzo ostave potvrdu ili da izraze ono što žele bez potrebe da pišu bilo šta.
Mentions za Messenger će olakšati da se dođe do nekog u grupnom ćaskanju. Učesnik razgovora može spomenuti nekog kucanjem @ simbola a zatim dodati njegovo ime. Kada se ovakva poruka pošalje tekst će biti istaknut da drugi mogu jasno da ga vide, dok će onaj ko je spomenut dobiti obaveštenje o tome. Facebook je potvrdio da će obe funkcije u narednim danima biti dostupne svim korisnicima.
Facebook poboljšava lokalnu pretragu, nudi Discovery funkciju
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi