Greška

Došlo je do greške.

Facebook Messenger će omogućiti 'unsend' opciju za poruke

15.10.2018 15:57 | 0 Software/Web
Facebook Messenger će omogućiti 'unsend' opciju za poruke


Ranije ove godine, Facebook se našao na udaru javnosti kada je otkriveno da je kompanija omogućila da veliki broj korisničkih informacija dospe u posed marketinških kompanija. Jedna od posledica ovog skandala jeste i kreiranje nove funkcije za Facebookov servis.

U periodu kada je Facebookov debakl sa sigurnošću bio veoma aktuelan, korisnici, kojima je CEO Facebooka Mark Zuckerberg ranije slao poruke, otkrili su da su ove poruke odjednom nestale. Prema svemu sudeći, odgovorna osoba je odlučila da poništi slanje ovih poruka (unsend). Ovo praktično predstavlja zloupotrebu položaja, posebno kada sami korisnici nemaju pristup funkciji.


Pogledajte još: Facebook Messenger redizajn pristiže nekim korisnicima


Nakon ove epizode, Facebook je obećao da će svim korisnicima omogućiti sličnu "unsend" funkciju u nekom tenutku u budućnosti, a izgleda da se taj period približio. Društvena mreža je za TechCrunch otkrila da se na funkciji još uvek radi, a jedan Twitter korisnik je imao priliku da testira funkciju sa prototip buildom.

Za sada još uvek ima dosta nepoznanica, a jedna od najvećih je koliki vremenski period će korisnici imati pre nego što odluče da povuku poslatu poruku. U svakom slučaju, "unsend" funkcija će svakako biti dobro prihvaćena od strane Messenger korisnika.

Izvor: HotHardware

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Asus predstavlja dva nova Zenfone-a 17. oktobra, od kojih jedan globalno

GPU-Z 2.12.0 može da detektuje lažne Nvidia grafičke karte

10504
10505
10506
10507
10508
10509