Greška

Došlo je do greške.

Facebook Live sada može konstantno da strimuje sadržaj tokom 24 časa

24.05.2016 20:51 | 0 Software/Web
Facebook Live sada može konstantno da strimuje sadržaj tokom 24 časa

Facebook na svom Live video feedu radi već neko vreme. Tokom poslednjih nekoliko meseci, kompanija je objavila Facebook Live funkciju koja korisnika obaveštava kada god neko od njegovih prijatelja iz liste započne live feed.

Do sada, maksimalna dužina dozvoljenog streama za live video iznosila je 90 minuta. Danas je Facebook objavio promenu ovog pravila, koja korisnicima dozvoljava konstantan video streaming i preko dosadašnjeg limita. Ono što je mana ove opcije sa neprekidnim prenosom sadržaja, jeste što gledaoci/korisnici ne mogu da "premotaju" sadržaj tokom prenosa.

Facebook se nada da će sa Live servisom pomrsiti račune YouTube Live stream i Twitter Periscope servisima, a sve preko implementacije drugačijih elemenata nego što nudi konkurencija. Jedna prednost koju Facebook ima jeste što se na ovom servisu nalazi većina ljudi koje korisnik poznaje  i koji lako mogu da pristupe njegovom Live streamu. Nove funkcije koje Facebook Live API donosi, uključuju onscreen grafiku i prenos sa više kamera, a prednosti ovih funkcija su već počeli da koriste Disney, The Bleacher Report i CSPAN.

Izvor: GSMArena

Komentari

0 Dodaj komentar

HP donosi Omen desktop PC i Omen 32-inčni QHD monitor

Sony A7 III i RX100 V fotoaparati se očekuju u junu

10504
10505
10506
10507
10508
10509