Facebook interno testira Facebook at Work za poslovne korisnike

Facebook trenutno radi na "Facebook at Work" projektu, koji bi trebalo da predstavlja novo iskustvo za poslovne korisnike ove popularne društvene platforme.

Facebook trenutno radi na “Facebook at Work” projektu, koji bi trebalo da predstavlja novo iskustvo za poslovne korisnike ove popularne društvene platforme. Prema navodima Financial Times-a, Facebook at Work će imati slične funkcije kao i normalna verzija društvene mreže, koje uključuju news feed, slanje poruka, grupe… Dodatno, imaće odvojene radne profile, podešavanja privatnosti i deljenje dokumenata kako bi se ojačala povezanost korisnika na radnom mestu. Većina Internet kompanija ima svoje cloud-bazirane platforme za kolaboraciju, kao što su Microsoftov Yammer ili Google Apps for Work. Međutim, očekuje se da će Facebook at Work platforma biti veoma uspešna, poput originalne platforme, prvenstveno zbog mogućnosti da bude široko rasprostranjena i dostupna velikom broju korisnika.Izvor: Neowin
Sve najzanimljivije vesti veyane ya Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi