Greška

Došlo je do greške.

Facebook i Messenger će od sada imati zajedničku Stories funkciju

14.11.2017 15:44 | 0 Software/Web
Facebook i Messenger će od sada imati zajedničku Stories funkciju

Facebook je obustavio Messenger Day funkciju na svojoj Messenger aplikaciji za četovanje, i sada će umesto dva odvojena storija unutar Messenger i glavne Facebook aplikacije sada koristiti isti stori na obe aplikacije, što znači da će stori sadržaj unutar Facebook aplikaciji biti isti onaj koji možemo videti i unutar Messenger aplikacije.

U slučaju da se uploaduje sadržaj preko jedne aplikacije, on će takođe biti vidljiv i preko druge aplikacije, takođe ako se sadržaj pregleda preko jedne aplikacije, biće markiran kao viđen unutar druge aplikacije takođe. Ova funkcije će daleko smanjiti konfuziju korisnika koji su morali da uploaduju dva puta sadržaj, kako bi bio vidljiv putem obe aplikacije.

Takođe je napomenuto da Facebook trenutno radi na funkciji koja će omogućavati da se storiji sa Instagrama objavljuju na Facebook-u i obrnuto.

Treba napomenuti da Facebook  ima Stories funkciju unutar svih svojih socijalnih aplikacija, Facebook, Messenger, Instagram i WhatsApp, tako da ovakvo odjedinjavanje ne predstavlja nikakvo iznenađenje.

Izvor: GSM Arena

Android Oreo zastupljen na 0.3% telefona

HTC predstavio Vive Focus VR, otkazuje planove za Daydream

  • Povezane teme:
10504
10505
10506
10507
10508
10509