Greška

Došlo je do greške.

Facebook i Instagram objavili alatke koje korisnicima omogućavaju da prate svoje aktivnosti na mrežama

03.08.2018 20:01 | 0 Software/Web
Facebook i Instagram objavili alatke koje korisnicima omogućavaju da prate svoje aktivnosti na mrežama


Facebook i Instagram su objavili alatke, koje korisnicima omogućavaju da prate svoje aktivnosti na pomenutim društvenim mrežama. Alatke su dostupne kao opcija u Settings meniju i trenutno pristižu korisnicima globalno, mada se očekuje da će proći određeno vreme dok postanu dostupne svima.

Your Activity panel je gotovo identičan i na Facebooku i na Instagramu. Sadrži grafikon za poslednjih sedam dana, sa velikim brojem koji prikazuje dnevni broj prosečnih korisnika. Tu je i opcija podešavanja dnevnog podsetnika, ukoliko je potrebno da smanjite svoje prisustvo na servisima, koji će stići kao Push Notification kada se pređe limit.


Pogledajte još: Facebook potvrdio da gradi internet satelit


Ukoliko spadate u one koji otvaraju aplikaciju nakon svakog obaveštenja, i svesni ste toga da je ovo pogrešno, tu je i opcija da izaberete da li će Facebook i Instagram donosit Push obaveštnja. Moguće ih je ugasiti tokom određenog perioda ili otići direktno u podešavanja aplikacija u Androidu i potpuno ih ugasiti. Naravno, svako obaveštenje će se pojaviti u svom odgovarajućem panelu, kada otvorite samu aplikaciju.

Alatke će svakako biti od pomoći onima koji previše zavise od društvenih mreža, a moguće je da ih je popularna društvena mreža implementirala zbog sve većeg pritiska javnosti.

Izvor: TheNextWeb

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Moto Z3 stigao sa podrškom za 5G mod

LG Display planira početak proizvodnje savitljivih OLED displeja od 2019. godine

10504
10505
10506
10507
10508
10509