Facebook gasi Notify aplikaciju

U saopštenju za TechCrunch, Facebook je poručio da će počevši od srede Notify funkcionalnost biti integrisana u druge Facebook proizvode kao što je Messenger

Prošle godine, Facebook je pokrenuo novu aplikaciju nazvanu Notify. Za one koji nisu upoznati, reći ćemo da je aplikacija dizajnirana da vas obavešteva o događajima i dešavanjima za koje ste možda zainteresovani. Na primer, ona vam može reći kakvo će vreme biti svakog jutra, ukoliko je objavljen novi trejler za film, vreme u koje igra vaš omiljeni sportski tim i druge infromacije.
Nažalost, izgleda da se aplikacija gasi, iako nije baš najjasnije iz kog razloga. Vrlo je moguće da je razlog taj što korisnici baš i nisu bili ljubitelji aplikacije koja bi ih spamovala po ceo dan sa obaveštenjima. Ipak, njene funkcije bi trebalo i dalje da žive i biće integrisane u druge Facebook aplikacije.
U saopštenju za TechCrunch, Facebook je poručio da će počevši od srede Notify funkcionalnost biti integrisana u druge Facebook proizvode kao što je Messenger, a biće uklonjena Notify aplikacija iz App Store-a. Iako zvaničnih cifara nemamo, procenjuje se da je aplikacija imala svega oko 63.000 preuzimanja.
Facebook Messenger će implementirati end-to-end enkripciju?
Izvor: Techcrunch
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi