Facebook dodao Pandora aplikaciju u Timeline

Facebook i Pandora imaju veoma prijateljski odnos godinama, a sada su se potrudili da ga podignu na još viši nivo uvođenjem ugrađene aplikacije u Facebook-ov Timeline. Nova aplikacija omogućava korisnicima da dele ono što slušaju na njihovom Timeline profilu, na sličan način kao što Spot

Facebook i Pandora imaju veoma prijateljski odnos godinama, a sada su se potrudili da ga podignu na još viši nivo uvođenjem ugrađene aplikacije u Facebook-ov Timeline. Nova aplikacija omogućava korisnicima da dele ono što slušaju na njihovom Timeline profilu, na sličan način kao što Spotify rukuje stvarima. Nova funkcionalnost je ugrađena u Pandorine iOS i Android aplikacije, kao i na Pandora.com, i omogućiće korisnicima da automatski objavljuju ono što slušaju na svom Facebook Timeline-u. Korisnici Pandore će biti u mogućnosti da odrede koje stanice će deliti na Facebook-u, kao i to koji umetnici i koje pesme će se pojavljivati.  
Facebook Pandora aplikacija

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi