Facebook dodaje alatku za vremensku prognozu

To će biti alatka za prognozu vremena koja će donositi vremensku prognozu u različito vreme tokom dana. Informacije koje dobijate će poticati sa sajta Weather.com.

Ukoliko koristite Facebook na vašem telefonu onda znate da društvena mreža ima alatku u formi “Weather greetings” koja se nalazi na vrhu vašeg News Feed-a, i koja će vam prikazati današnje vreme u oblasti u kojoj se nalazite. Međutim, izgleda da to nije dovoljno za kompaniju, pa prema izveštaju koji donosi TechCrunch, Facebook širi svoje napore u ovoj oblasti. Nije tajna da Facebook želi da bude vaša stanica za sve, kao što je ćaskanje sa prijateljima, kupovina i događaji, pa nije iznenađenje što Facebook želi da postane vaša jedina destinacija za informacije o vremenu.
Kompanija je i zvanično potvrdila da će objaviti punopravnu alatku za vremensku prognozu u mobilnoj aplikaciji, ali i na desktop sajtu. Kao što možete videti u priloženom screenshot-u, korisnici će sada moći da dobiju mnogo više informacija o vremenu nego ranije. To će biti alatka za prognozu vremena koja će donositi vremensku prognozu u različito vreme tokom dana. Informacije koje dobijate će poticati sa sajta Weather.com. Pored toga, Facebook će ponuditi i opciju da podesite obaveštenja za dobijanje informacija o vremenskoj prognozi.
Facebook predstavio novu funkciju Discover People
Izvor: Techcrunch
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi