Greška

Došlo je do greške.

Facebook dobio svoju verziju Snapchat Stories

29.03.2017 11:58 | 0 Software/Web
Facebook dobio svoju verziju Snapchat Stories

Facebook neumorno kopira neke od osnovnih funkcija Snapchat-a. Instagram, Facebook Messenger i WhatsApp svi imaju kloniranu Snapchat-ovu popularnu Stories funkciju, a sada je red došao i na samu društvenu mrežu. Facebook je objavio novu funkciju na svojim mobilnim aplikacijama koja omogućava korisnicima da šalju poruke i sadržaj koji nestaje automatski nakon nekog vremena. To je upravo ono što Stories funkcija radi na Snapchatu.

Nisu se potrudili čak ni da izaberu drugo ime pa je tako danas pokrenut Facebook Stories. Ova funkcija omogućava korisnicima da dele više fotografija i video fajlova kao deo vizuelne kolekcije na vrhu njihovog News Feed-a. Svi prijatelji će moći da vide fotografije i video zapise u njihovoj priči u narednih 24 časa.

Facebook aplikacija za iOS i Android takođe ima novu funkciju nazvanu Direct koja omogućava korisnicima da dele fotografije i video fajlove sa određenim prijateljem ograničeno vreme. Primalac koji dobije fotografiju ili video putem Directa će biti u mogućnosti da odgovori, a kad se razgovor završi sadržaj više neće biti vidljiv.

Facebook testira čuvanje videa za offline gledanje

Izvor: Ubergizmo

Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

HTC U je sledeći flegšip sa Snapdragonom 835 i Sense 9 UI

Microsoft: ne pomažemo vladama da hakuju naše korisnike

10504
10505
10506
10507
10508
10509