Greška

Došlo je do greške.

Facebook sada nudi zvanične video spotove i premijerni novi sadržaj

01.08.2020 14:35 | 0 Software/Web
Facebook sada nudi zvanične video spotove i premijerni novi sadržaj


Facebook je objavio da počinje sa objavom licenciranih zvaničnih video spotova na svojoj platformi u SAD, nakon testiranja u Indiji i Tajlandu. Od ovog vikenda, korisnici će početi da viđaju sadržaj muzičara i bendova iz različitih žanrova, a moći će da ih otkrivaju i dele poput standardnih objava. Pored toga, korisnici će moći da prate omiljene muzičare i da prate njihov rad sa nove destinacije.

Pored objave muzičkih video spotova, Facebook će funkcionisati i kao globalna platforma za objavu premijernog sadržaja muzičara kao što su J. Balvin, Karol G, Sebastian Yatra, Alejandro Fernandez, Calibre 50 i drugi.

fb2_15.jpg

Facebook je sklopio sporazum sa renomiranim muzičkim kućama, kao što su Sony Music Group, Universal Music Group, Warner Music Group, Merlin, BMG i Kobalt. Video spotovi ovih brendova će moći da se otkrivaju u News Feed-u.

Na kraju, Facebook najavljuje novo mesto u Facebook Watch-u, gde korisnici mogu da otkrivaju muziku zasnovano na žanru, muzičaru, temi, raspoloženju i drugim parametrima.

Izvor: PocketNow

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Black Shark 3S ozvaničen: 120Hz AMOLED displej, Snapdragon 865 čipset

Apple je sada najvrednija kompanija na svetu

10504
10505
10506
10507
10508
10509