Greška

Došlo je do greške.

Facebook-ov prvi pametni sat bi mogao imati odvojivu kameru

10.06.2021 13:47 | 0 Mobile
Facebook-ov prvi pametni sat bi mogao imati odvojivu kameru


Pojavilo se više detalja o pametnom satu na kojem Facebook navodno radi. Kompanijin naredni pokušaj na polju hardvera mogao bi da ima ekran sa dve kamere, koje mogu da se odvoje od okvira od nerđajućeg čelika i da se koriste za snimanje fotografija i videa.

Korisnici bi mogli da dele svoje snimke na Facebook servisima. To uključuje Instagram, koji upload sa telefona podržava od svog debitovanja 2010. godine. Ekran ovog sata će navodno imati prednju kameru za video pozive i poleđinsku 1080p sa autofokusom. Možda bi postojala dodatna i oprema nezavisnih proizvođača na koju se može priključiti uređaj.

Facebook pametni sat bi se mogao pojaviti sledećeg leta. Još nije jasno koliko Facebook planira da naplaćuje svoj prvi pametni sat, ali to bi moglo biti oko 400 dolara.

 

Pogledajte još: Facebook je opet pod lupom zbog svojih praksi moderisanja statusa u Evropi


Sat bi mogao imati praćenje rada srca, a takođe se navodi da će uređaj nuditi LTE vezu. Sat će verovatno koristiti prilagođenu verziju Androida i očekuje se i prateća aplikacija za telefone.

Prema izveštaju, kasnije verzije pametnog sata (za koje se već navodi da su u razvoju) ponudiće korisnicima način da komuniciraju sa drugim proizvodom koji je Facebook javno pomenuo: naočarima za proširenu stvarnost.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Seagate je objavio svoj Cyberpunk 2077 FireCuda 520 Limited Edition SSD

Realme Book se pojavio na fotografijama uživo

10104
10105
10106
10107
10108
10109