Greška

Došlo je do greške.

Facebook gasi Moments foto aplikaciju

25.01.2019 09:10 | 0 Software/Web
Facebook gasi Moments foto aplikaciju


Ukoliko spadate među one koji nisu koristili Facebookovu Moments aplikaciju za upravljanje i deljenje fotografija i videa na društenim mrežama - niste jedini. Facebook je objavio da će 25. februara ugasiti Moments aplikaciju, a ovo je delom i zbog toga što je nije koristio dovoljan broj ljudi.

Oni koji imaju kolekciju, koju žele da sačuvaju, mogu posetiti neki od specijalizovanih foto sajtova pre maja 2019. godine i eksportovati svoje fotografije i video fajlove bilo kao privatni Facebook album ili kao download.


Pogledajte još: Redizajnirana Facebook Messenger aplikacija stiže širem krugu korisnika


Ovakav potez ne znači i kraj svega što Moments predstavlja. Zvaničnici Facebooka ističu da će kompanija nastaviti da nudi načine na koje korisnici mogu da sačuvaju sećanja i bitne događaje. Međutim, ovo ukazuje na prestanak postojanja Facebookovog najdirektnijeg pokušaja da se takmiči sa Google Photos servisom.

Gašenje aplikacije takođe ukazuje na sve češći problem sa kojim se Facebook suočava, a to je poteškoća da korisnike više investira u korišćenja aplikacija koje ne spadaju u kompanijunu osnovnu ponudu. U prethodnim godinama su ugašene aplikacije kao što su Paper, Lifestage i slične, a sve zbog slabog interesovanja korisnika.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei predstavio 5G CPE Pro ruter sa Wi-Fi 6 podrškom

Geekbench otkriva Google Coral uređaj sa Snapdragon 855 čipsetom

10504
10505
10506
10507
10508
10509