Greška

Došlo je do greške.

Expanscape prikazao laptop sa sedam displeja

09.02.2021 14:34 | 0 Mobile
Expanscape prikazao laptop sa sedam displeja


Ukoliko uobičajeno od kuće radite koristeći više monitora, a potom na poslu koristite samo jedan manji displej, to može biti pomalo iritantno i limitirajuće. Kompanija Expanscape ima rešenje ovog problema, u vidu prototip laptopa pod nazivom Aurora 7.

Ono što Aurora 7 laptop izdvaja od drugih modela jeste da stiže sa sedam sklopivih displeja. To znači da, kada se otvori laptop, korisnik će moći da vidi sadržaj na sedam ekrana. Postoje četiri ekrana regularne veličine, dva manja sa svake strane i jedan ugrađen ispod tastature.

 

Pogledajte još: Testirali smo Apple MacBook Air M1 - laptop koji menja stereotipe (video)


Kompanija Expanscape naglašava da je u pitanju prototip, ali istovremeno ima nameru i da prodaje ove laptopove. "Expanscape će proizvoditi i prodavati i iznajmljivati naše prototip laptopove čak i pre nego što budu finalizovani, jer vidimo da postoji potražnja za ovakvim uređajima u DevOps, SecOps, CyberSecurity i drugim oblastima.

Zanimljivo je da je 2017. godine Razer prikazao Project Valerie, laptop sa tri ekrana. Međutim ovaj model nikada nije zvanično objavljen niti pušten u prodaju.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Mnogi stariji Sonic naslovi bi konačno mogli stići na PC

Poznat datum objave Nvidia GeForce RTX 3060 grafičke karte

10104
10105
10106
10107
10108
10109