Evo slike Moto X smartfona

Imali smo prilike da vidimo Erika Šmita kako se prošetao sa predstojećim Moto X smartfonom, a sada su procurele slike sa kojih možemo da vidimo kako izgleda i sa prednje strane. Slike su sa modela koji će u svojoj ponudi imati američki operater Verizon, a ono što je još zanimljivo na slikama je Andr

Imali smo prilike da vidimo Erika Šmita kako se prošetao sa predstojećim Moto X smartfonom, a sada su procurele slike sa kojih možemo da vidimo kako izgleda i sa prednje strane. Slike su sa modela koji će u svojoj ponudi imati američki operater Verizon, a ono što je još zanimljivo na slikama je Android. Kažemo to zato što se vidi nešto drugačija verzija od Android 4.2.2 Jelly Bean, jer prvo što upada u oči je činjenica da je pozadina na ekranu iza tastera polu-prozirna. Ovo bi moglo biti jedno od Motorolinih prilagođavanja o kojima se priča, ali ne zaboravimo da je i Android 4.3 tu iza ugla te bi mogao da stigne i novi stock launcher.  
Moto X smartfon

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi