Greška

Došlo je do greške.

Evo koliko će koštati Sony Xperia 1 i Nokia 9 PureView u Evropi

22.02.2019 21:11 | 3 Mobile
Evo koliko će koštati Sony Xperia 1 i Nokia 9 PureView u Evropi


Nakon što je sajt MySmartPrice objavio cenu koju će u Evropi imati Xiaomi Mi 9 telefon, sada su objavljene moguće cene još nekoliko telefona koji nas očekuju u narednom periodu. U pitanju su Sony Xperia 1, kao i Nokia 9 PureView, Nokia 4.2 i Nokia 1 Plus modeli.

Prema informacijama, do kojih je došao MySmartPrice, Sony Xperia 1 će u Evropi koštati 949 evra. Ovo će biti premijum telefon kompanije Sony, koji će biti predstavljen tokom MWC-a. Telefon karakteriše Cinema-wide 21:9 odnos stranica, 4K HDR OLED displej veličine 6.5 inča, Qualcomm Snapdragon 855 SoC, tri kamere na poleđini i 3300mAh baterija.


Pogledajte još: Nokia 9 PureView zvanične fotografije


Kada je u pitanju finski HMD Global i kompanijina linija Nokia telefona, na MWC-u bi glavna zvezda trebalo da bude Nokia 9 PureView sa pet kamera na poleđini. Telefon će se u Evropi prodavati po ceni od 599 evra. Ovakva cena nije preterano iznenađujuća ukoliko znamo da će telefon imati prošlogodišnji Snapdragon 845 SoC. Kasnije ove godine se očekuje i Snapdragon 855-pokretani model, koji će verovatno imati cenu sličnu ostalim premijum telefonima sa ovim čipsetom.

Pored ovoga, sugeriše se da će Nokia 4.2 imati cenu od 199 evra, dok će Nokia 1 Plus koštati 99 evra.

Izvor: MySmartPrice

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

jevta Član postova: 402
Citiram korisnika: DemiusMala ispravka.Ne kaže se kada je u pitanju finski HMD Global, nego se ispravno kaže kada je u pitanju kineski HMD Global. A to što se oni lažno predstavljaju je već njihov problem. Ova firma nema nikakve dodirne tačke sa Fniskom, sem što su u Helnsikuju zakupili kancelariju u kojoj je registrovana ova kineska start up kompanija.
Pa dokle više ta priča? Kao da je bitno gde se proizvodi i gde je kancelarija, ako je krajnji proizvod dobar.Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk
Demius Users postova: 455
Mala ispravka.Ne kaže se kada je u pitanju finski HMD Global, nego se ispravno kaže kada je u pitanju kineski HMD Global. A to što se oni lažno predstavljaju je već njihov problem. Ova firma nema nikakve dodirne tačke sa Fniskom, sem što su u Helnsikuju zakupili kancelariju u kojoj je registrovana ova kineska start up kompanija.

Poznata evropska cena Xiaomi Mi 9 telefona

Intelovi 5G modemi se neće pojaviti u telefonima pre 2020. godine

10104
10105
10106
10107
10108
10109