Greška

Došlo je do greške.

Evo kako da dobijete Windows 10 Fall Creators Update već danas

17.10.2017 21:55 | 5 Software/Web
Evo kako da dobijete Windows 10 Fall Creators Update već danas


Danas Microsoft objavljuje Windows 10 Fall Creators Update za PC. Ukoliko ste nestrpljivi, verovatno želite da ažuriranje dobijete što je pre moguće. Ažuriranje počinje globalno da pristiže u 19h po našem vremenu, ali kao što je to uvek slučaj, neće ga svi dobiti odmah, odnosno od prvog dana.

Srećom, Microsoft uvek obezbedi dodatne načine forsiranja naogradnje na korisničkim uređajima, ukoliko se oni na ovo odluče. Evo šta je potrebno uraditi:

1. Proverite Windows Update - Očigledno rešenje je uvek i najlakše. Nako što ažuriranje bude zvanično objavljeno, idite u Settings -> Updates & security -> Windows Update -> Check for updates i proverite da li je ažuriranje dostupno. Ukoliko nije, probajte druge metode.

2. Koristite Update Assistant - Update Assistant je alatka koju obezbeđuje Microsoft i praktično govori Windows Update-u da korisnik želi najnoviju verziju Windowsa odmah. Alatku je moguće preuzeti ovde, a nakon što je instalirate, vratite se na prvi korak i proverite ponovo Windows Update.

3. Media Creation Tool - Ova alatka donosi više opcija nego Update Assistant. Ne samo da ju je moguće koristiti za forsiranje računara da izvrši nadogradnju, već nudi i čistu instalaciju, ili kreiranje medija za instalaciju za drugi uređaj.

Windows 10 Fall Creators Update će doneti veliki broj zanimljivih novih funkcija, među kojima su OneDrive Files On-Demand, Windows Mixed Reality, Fluent Design i drugo.

Izvor: Neowin

VendetA Neregistrovan korisnik
Instalirao nekih 12h hhahahaha.. Cim upalim neku video igru ili full screen klip na yt odma se zaustavi...Ali inace update je vrh... cak sam koristio insider program jer nisam mogao da cekam 17... al eto dosao
Nele Neregistrovan korisnik
Daki, jednostavno se praviš da nisi pročitao ovu vest.
Daki Neregistrovan korisnik
Шта да радим ако ми све те допуне не требају,можда ме ти сви додаци ни мало не импресионирају да са Media Creation Tool изгубим најмање два дана у подешавању
Darko Neregistrovan korisnik
Dobio novi update ali se "zaglavio" na 97% tokom downloada!!!! Onda prešao na Update Asistenta i on odradio ažuriranje do kraja, doduše trajalo je skoro 45min. Prvi utisak je da je Windows brži i fluidniji, IE mnogo bolje izgleda nego pre....Videćemo još.

Xiaomi planira da isporuči 90 miliona telefona ove godine

Huawei objavio tri promo videa za nove Mate 10 telefone (video)

10504
10505
10506
10507
10508
10509