EVGA predstavila GQ seriju napajanja

EVGA je predstavila novu seriju napajanja, GQ, koja uzimaju neke od najboljih i nagrađivanih funkcija koje imaju napajanja ove kompanije

EVGA je predstavila novu seriju napajanja, GQ, koja uzimaju neke od najboljih i nagrađivanih funkcija koje imaju napajanja ove kompanije. Među njima je EVGA ECO mod ventilatora za gotovo tihi rad, 100% japanski kondenzatori kao i visoko efikasni rad. Napajanja imaju 80 Plus Gold sertifikat kao i 90 posto efikasnost, a dobija se pet godina garancije. Radi se o napajanjima koja imaju podršku za NVIDIA SLI i AMD Crossfire tehnologije, modularni dizajn, Active Clamp +DC to DC za efikasan rad, EVGA ECO Intelligent Thermal Control System koji eliminiše buku ventilatora, Active Power Factor Correction (PFC) funkciju kao i Whisper Silent tehnologiju uz 135mm ventilator sa kugličnim ležajem. Whisper Silent je EVGA ECO mod koji omogućava da napajanja ostanu potpuno tiha tokom slabog i srednjeg opterećenja. Treba još istaći da će napajanja doći u modelima sa kapacitetom od 650 do 1000 W. Nova EVGA napajanja bi uskoro trebala da se nađu u prodaji ali kompanija nije objavila njihove cene.
EVGA donosi SuperNOVA P2 80 Plus Platinum napajanja sa desetogodišnjom garancijom
Izvor: Techpowerup

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi