Greška

Došlo je do greške.

Eve Online uskoro stiže na telefone kao Eve: Echoes

22.10.2018 22:26 | 0 Games
Eve Online uskoro stiže na telefone kao Eve: Echoes


EVE Online je specifična i izuzetno popularna MMO igra, dostupna za PC od 2003. godine. U pitanju je sci-fi sandox igra u svemiru, o kojoj se često može čitati u IT medijima zbog masovnih ratova i borbi koje igrači vode u ovom virtuelnom svetu. EVE iskustvo sada stiže na mobilne telefone, za sve one koji žele da igraju u pokretu.

CCP Games, developer originalne igre, se udružio sa NetEase Games, kako bi razvio i objavio EVE: Echoes. Igra će biti bazirana na NeoX grafičkom endžinu, koji je razvila kompanija NetEase. CCP Games će i dalje biti zadužen za dizajn gejmpleja, a ovo bi moglo značiti isti sandbox svet sa pričom, bitkama i istraživanjem koje nudi puna verzija igre.


Ovo je drugi put da CCP donosi Eve na mobilne uređaje, ali je prva igra EVE: War of Ascension bila više startegija sa pogledom odozgo, smeštena u EVE svet.

EVE: Echoes će više izgledati i odavati utisak originalne EVE igre, a developeri obećavaju povratak prepoznatljive mehanike, sa društvenim sistemom, korporacijama i kolacijama i velikim bitkama. EVE: Echoes za Android i iOS se očekuje tokom 2019. godine.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Facebook želi da poboljša sigurnost kupovinom kompanije specijalizovane u ovom polju

Apple bi nam ovog meseca mogao ponuditi prvi uvid u modularni Mac Pro

10404
10405
10406
10407
10408
10409