Eutelsat i Samsung demonstrirali Ultra HD satelitsko emitovanje na Samsung UHD TV

Kompanije Eutelsat i Samsung, na nedavno održanom sajmu IFA 2013, udružile su svoju vodeću stručnost u industriji i prve na svetu demonstrirale Ultra HD satelitsko emitovanje na Samsung UHD TV-u.  Dve kompanije demonstrirale su satelitsko prenošenje DVB-S2 Ultra HD signala i njegov prijem direktno na UHD TV-u koji

Kompanije Eutelsat i Samsung, na nedavno održanom sajmu IFA 2013, udružile su svoju vodeću stručnost u industriji i prve na svetu demonstrirale Ultra HD satelitsko emitovanje na Samsung UHD TV-u.  Dve kompanije demonstrirale su satelitsko prenošenje DVB-S2 Ultra HD signala i njegov prijem direktno na UHD TV-u koji se može naći u maloprodaji. Ultra HD emitovanja izvšena su putem EUTELSAT 10A satelita na kojem se nalazi prvi evropski kanal sa isključivo Ultra HD sadržajem. Samsung je demonstrirao impresivne slike na prvom UHD TV-u koji je opremljen za budućnost sa integrisanim sposobnostima Ultra HD prijema i dekodiranja.
Ultra HD satelitsko emitovanje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi