Ethereum dostigao rekordno visoku vrednost

Ethereum je tokom jučerašnjeg dana dostigao rekordno visoku vrednost od 424.884$ i nastavio svoj rast od čak 5000% neprekidno uvećavajući svoju vrednost od početka godine.

 
Vrednost kripto valuta je u neprekidnom rastu, a Ethereum je tokom jučerašnjeg dana dostigao rekordno visoku vrednost od 424.884$ i nastavio svoj rast od čak 5000% neprekidno uvećavajući svoju vrednost od početka godine. Eksplozivna godina kada je u pitanju Ethereum se nastavlja i upravo je kulminirala u činjenici da je za poslednja 24 sata ova kripto valuta uvećala vrednost za dodatnih 12%. 
 
ETH je druga po vrednosti kripto valuta u pogledu vrednosti tržišta i ponovo beleži trend rasta vrednosti nakon velikog skoka koji se desio tokom letnjeg perioda. Podsetimo se da je letos Ethereum “rudarenje” bukvalno eksplodiralo rezultirajući pravim zemljotresom na tržištu grafičkih karti i vrtoglavim rastom cena hardvera za rudarenje. Pravi rudarski alat za kopanje Ethereuma pretpostavlja angažovanje najmanje 60 grafičkih karti ukoliko želite da iskopate iole zapaženiju kripto vrednost.
 
Ethereum trenutno ima više dnevnih transakcija nego sve ostale kripto valute zajedno. Njegova vrednost je značajnije opala tokom oktobra kada su mnogi korisnici odlučili da odustanu od rudarenja ove valute. Od ostalih kripto valuta sve popularniji je BCH Bitcoin Cash koji se takođe kopa uz pomoć običnih, gejming grafičkih karti i ne zahteva posebne čipove – hardver kao njegov veći i mnogo popularniji brat, Bitcoin (BTC). 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi