Ericsson dobio Mobile Merit nagardu

Rezultat njene primene su drugačije iskustvo tokom vožnje i nove poslovne prilike za sve učesnike ovog ekosistema. Ovom platformom se upravlja centralizovano dok je ona na logičan način razmeštena kako bi se maksimizovale lokalne performanse i usklađenost sa regulatornim zahtevima. Ona zadovoljava postojeć

Rezultat njene primene su drugačije iskustvo tokom vožnje i nove poslovne prilike za sve učesnike ovog ekosistema. Ovom platformom se upravlja centralizovano dok je ona na logičan način razmeštena kako bi se maksimizovale lokalne performanse i usklađenost sa regulatornim zahtevima. Ona zadovoljava postojeće i buduće zahteve za skalabilnošću, bezbednošću i fleksibilnošću u globalnoj automobilskoj industriji. Mobile Merit nagrade postoje četiri godine, a dodeljuju se za izuzetna dostignuća u industriji mobilnih rešenja. Nagrade se dodeljuju kompanijama, pojedincima i tehnologijama iz svih sektora industrije, za dostignuća sa potencijalno najsnažnijim uticajem na tržište.
Izvor: Ericsson

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi