Greška

Došlo je do greške.

Epson predstavlja širok asortiman novih kućnih projektora za celu porodicu

09.02.2021 15:02 | 0 Multimedija
Epson predstavlja širok asortiman novih kućnih projektora za celu porodicu


Saopštenje za javnost

Epson je predstavio niz novih, prilagodljivih i pristupačnih projektora koji su jednostavni za upotrebu i pružaju osećaj bioskopa u kući. Idealni za celu porodicu koja traži alternativu tradicionalnom televizoru, modeli koji sačinjavaju novu ponudu su EB-W06, EB-FH06, EB-W51, EH-TW740, EH-TW750, EH-TW5700 i EH-TW5820.

Ana Bajagić, marketing menadžer kompanije Epson za regiju Balkan, ovom prilikom je izjavila: „Obzirom na to da svi provodimo više vremena kod kuće i da imamo manje raspoloživih opcija za zabavu, sve više korisnika otkriva da projektori nude savršeno rešenje bilo za bioskopsko iskustva u okviru doma, gejming izazove ili za kućno prenosno radno rešenje. Naš najnoviji asortiman projektora pažljivo je odabran kako bismo pružili širok spektar mogućnosti po pravoj ceni. Bez obzira na to da li gledate filmove, cele sezone serija ili sport, igrate video-igre ili radite iz kućne kancelarije, ove svetle, prenosive, pristupačne i visokokvalitetne projektore može da koristi i u njima uživa čitava porodica, pa čak i povremeno odnese u kancelariju za održavanje važnih prezentacija.”

e2.jpg

Iskustvo velikog ekrana

EB-W06, EB-FH06 i EB-W51 savršeni su dodatak svakoj kućnoj kancelariji, dok su EH-TW740 i EH-TW750 namenjeni korisnicima koji žele iskustvo kućnog bioskopa, povremeno igranje video-igara i uživanje u drugim zabavnim sadržajima. Svi novi projektori imaju minimum WXGA rezoluciju, a EB-FH06, EH-TW740 i EH-TW750 su Full HD 1080p projektori.

Porodice, prijatelji ili svako ko pokušava da žonglira poslom i kućnim životom može uživati u visokom kvalitetu slike na velikom ekranu zahvaljujući prikazu od 320” na EB-W06 i EB-W51 pa sve do 386” na modelu EH-TW740.

Veliki ekran praćen je i kvalitetom, uz jasnu i svetlu sliku sa 3LCD tehnologijom koja prikaz čini do tri puta svetlijim od konkurentskih proizvoda. Čak i pri ambijentalnom svetlu, ovi moćni a prenosivi projektori daju izuzetno svetlui živopisnu sliku sa jasnim detaljima. Ovo je rezultat 3LCD tehnologije koja proizvodi podjednako visoku izlaznu svetlost bele i svetlost u boji, od 3.300 do 4.000 lumena. Osiguravajući dobro uravnoteženu sliku, visok odnos kontrasta daje definisane senke i duboke crne boje.

Još neke od mogućnosti novih modela projektora koje vredi istaći su i to što svi imaju koristi od dugog veka trajanja lampe (6000h u normalnom režimu / 10.000h u ekološkom režimu) koji pruža i do 18 godina upotrebe. Svi dolaze sa horizontalnom i automatskom vertikalnom korekcijom trapezoidnog izobličenja, tako da se projektori mogu postaviti bilo gde u kući za brzo pozicioniranje slike. Svi takođe imaju iprojection funkciju za razmenu sadržaja direktno sa pametnih uređaja i split screen mogućnost za istovremeno projektovanje dva ekrana. Sa ugrađenim zvučnicima od 2W i najmanje jednim HDMI portom za digitalni video i audio sadržaj, (dodatni portovi na EB-FH06 i EH-TW750) Blu-ray plejeri, konzole za video-igre, uređaji za streaming i monogi drugi, mogu se povezati jednotavno i brzo.

e3.jpg

Igranje video-igara i Android TV

Za svakoga ko želi da svoju kućnu zabavu i igranje video-igara podigne na viši nivo, EH-TW5700 i EH-TW5820 donoswe nekoliko zanimljivih moućnosti. Ovi 1080p visokokvalitetni projektori za iskustvo kućnog bioskopa dolaze sa Android TV omogućavajući celoj porodici lako strimovanje sadržaja bez potrebe za eksternim uređajem, zatim razgovor sa Google asistentom i deljenje sadržaja sa vašeg telefona na pametno i fleksibilno rešenje za prikaz. Oštre slike, duboke crne boje i glatko kretanje, zajedno sa prigodnim opcijama za povezivanje, jednostavnim podešavanjem i poravnavanjem čine ovaj projektor vrhunskim izborom za svu kućnu zabavu. Osim toga, gejmeri u porodici mogu uživati u brojnim specijalnim karakteristikama, uključujući dark gamma uplift efekat kao i ultra-wide sliku za istinski imerzivno igračko iskustvo.

e4.jpg

Ana na karaju dodaje: „Naši novi modeli pokazuju da projektori imaju neke jasne prednosti u odnosu na velike televizore. Prvo, projektori nude mnogo bolju veličinu prikaza koja se može prilagoditi do 300 inča - tako da možete gledati filmove onako kako je režiser i zamislio u punom HD-u ili gledati digitalne slike ili sadržaj sa vašeg mobilnog telefona. Drugo, projektori pružaju isplativu alternativu HD televizorima i to bez uključivanja troškove nosača i učvršćivanja. Projektori se mogu instalirati svuda gde postoji izvor napajanja i ravna površina. Mogu se montirati na plafon ili postaviti na sto ili policu, a pomoću korekcije trapezoidnog izobličenja i položaj je vrlo fleksibilan.“

Izvor: Epson

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Novi detalji o Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip2 telefonima

Testirali smo Motorola G9 Plus (video)

10304
10305
10306
10307
10308
10309