Greška

Došlo je do greške.

Epson predstavlja prve poslovne EcoTank štampače A3 formata

22.07.2021 15:21 | 0 Multimedija
Epson predstavlja prve poslovne EcoTank štampače A3 formata


Saopštenje za javnost

Širenjem svoje serije poslovnih EcoTank štampača, Epson je predstavio svoje prve multifunkcijske proizvode A3 formata, nudeći crno-belu i štampu u boji u A3 veličini zahvaljujući modelima EcoTank Pro L15180 i M15180.

Pomenuta rešenja bez kertridža osiguravaju dugotrajnu štampu bez intervencija, zamene kertridža koji se moraju čuvati, čineći tako ovo rešenje efikasnom alternativom u odnosu na laserske štampače.

„Ovi proizvodi zahtevaju jako malo intervencija i zbog toga su idealni za svaki biznis koji je u potrazi za rešenjem koje omogućava A3 štampu na održiv način“, izjavila je Ana Bajagić, marketing i PR menadžer za Balkan.

„Koristeći do 83% manje energije nego laserski štampači, pomenuti inkjet modeli ne generišu toplotu pri štampi i poseduju rezervoare za mastilo velikog kapaciteta, tako da još više smanjuju potrebu za intervencijama i čuvanjem potrošnog materijala. Manje potrošnog materijala takođe utiče i na manju potrebu za proizvodnjom, transportom i odlaganjem kertridža. Umesto toga, rezervoari se dopunjuju koristeći boce sa mastilom velikog kapaciteta koje nude do 7.500 crno-belih strana i 6.000 strana u boji.“

Ovi ekološki čisti proizvodi mogu se lako integrisati u siguran tok štampe putem otvorenog standarda povezivanja i isporučuju i izuzetno niske troškove po stranici i ukupne troškove vlasništva. Idealni su za povećanje efikasnosti u malim radnim grupama sa vremenom štampe prve stranice od samo 5,5 sekundi.

„Kako se kompanije polako pregrupišu nakon perioda velikih promena, mnoge od njih traže načine da pokažu održivost u akciji. Izbor Epson Heat-free inkjet tehnologije umesto alternativnog laserskog štampača primer je male promene koja može napraviti veliku razliku i podržati napore krajnjih korisnika da smanje potrošnju energije i smanje otpad koji se odnosi na potrošni materijal “, zaključuje Ana.

Izvor: Epson

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Novi Intel NUC koristi CPU 11. generacije i ima mesta za GPU pune veličine

OnePlus Nord 2 5G predstavljen: Dimensity 1200 AI čip, 50MP OIS kamera, 65W Warp Charge

10304
10305
10306
10307
10308
10309