Greška

Došlo je do greške.

Epson predstavio Cloud Solution PORT

08.02.2021 14:11 | 0 Software/Web
Epson predstavio Cloud Solution PORT


Saopštenje za javnost

Za kupce koji žele da povećaju svoju produktivnost, poboljšaju planiranje i smanje troškove štampe, Epson je predstavio Cloud Solution PORT platformu. Radi se o usluzi baziranoj na cloudu koja podržava Epsonove štampače velikog formata i kojoj se može pristupiti sa više uređaja uključujući računare, pametne telefone i tablete.

Kupci će moći da nadgledaju štampače na nekoliko lokacija, od proizvodnog pogona ili na daljinu, koristeći podesive kontrolne table sa jasnom grafikom za analizu produktivnosti i primanje operativnih ažuriranja o zadacima štampe, nivoima mastila i statusu održavanja - minimalizujući zastoje i ometanje prilikom štampe.

Prva usluga koja će se ponuditi na platformi biće Production Monitor, koja će ispitivati status proizvodnje u realnom vremenu. Kupci mogu da vide kada su poslovi završeni ili preostalo vreme za završetak posla, na taj način dobijajući informacije za tačno planiranje proizvodnje. Sistem generiše dnevne izveštaje koji ističu uska grla u proizvodnji ili mogućnosti gde se produktivnost može poboljšati.

Epson Cloud Solution PORT će biti dostupan besplatno uz štampače, a pristupaće mu se putem posebnog portala.

Izvor: Epson

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Xiaomi Mi 11 je dostupan globalno, sa cenom ispod 800 evra

Globalna premijera Mi 11: kamera na nivou filmskog studija i performanse za profesionalce

10504
10505
10506
10507
10508
10509