Greška

Došlo je do greške.

Epson je predstavio SureColor SC-T3100M i SC-T5100M štampače velikog formata

04.02.2021 11:41 | 0 Multimedija
Epson je predstavio SureColor SC-T3100M i SC-T5100M štampače velikog formata


Saopštenje za javnost

Za preduzeća kojima je potreban višenamenski štampač velikog formata, ali koja imaju ograničeni radni prostor, Epson je predstavio 3-u-1 štampače SureColor SC-T3100M i SC-T5100M.

Kompaktni, pouzdani i pristupačni, 24-inčni SC-T3100M i 36-inčni SC-T5100M štampači ne prave kompromis kada su u pitanju mogućnosti. Ova serija uređaja je idealna za tehničko crtanje, crtanje CAD, GIS mapa i štampanje niza materijala koji se mogu koristiti maloprodaji i ugostiteljstvu.

Ova serija štampača donosi jednostavan proces skeniranja sa dodavanjem dokumenata sa gornje strane i skenerom od 600 dpi koji tačno replicira dokumente (do 2,72 miliona) u više formata i šalje ih sigurno na različita odredišta, kao i skaliranje originalnih kopija. Ležište podržava skenirane dokumente kako bi se izbeglo oštećivanje dragocenih originala na podu.

Asortiman je standardno dizajniran da ne sakuplja prašinu - zaštićeni su kvalitet štampe i unutrašnje komponente, što ga čini idealnim rešenjem za okruženja kao što su kancelarije na gradilištima i područja sa velikim padom. Kompaktan dizajn SC-T3100M znači da se može uklopiti u najmanji prostor i omogućava mu lak prenos sa jednog mesta na drugo.

Sa niskim ukupnim troškovima vlasništva, korisnici mogu računati na to da će troškovi štampanja ostati prihvatljivi za ceo životni vek štampača. Epson nudi dve veličine kertridža sa mastilom kako bi zadovoljio potrebe kupaca, bilo da je reč o maloj količini, povremenom korisniku ili onom sa većom potražnjom za redovnim visokokvalitetnim štampanjem. Serija koristi sve boje na bazi pigmenta koje pružaju stabilnost boje i otpornost na vodu, što znači da su idealne za izradu plakata u vlažnim sredinama kao što su izlozi. Superiorna svetlosna postojanost mastila korisna je za tehničke crteže i dokumente koji će biti arhivirani na dugačke vremenske periode. Stalna glava za štampanje korisniku pruža sigurnost da neće biti neočekivanih troškova.

I SC-T3100M i SC-T5100M podržavaju i Epson Cloud Solution PORT platformu. Epson Cloud Solution PORT dostupan je besplatno i omogućava korisnicima da ažuriraju i nadgledaju opremu na nekoliko lokacija, od proizvodnog pogona do udaljenih lokacija.

Bradley Venn, menadžer proizvoda za SureColor T-seriju, Epson Europe rekao je, „Impresivna cena u kombinaciji sa kompaktnim dizajnom i visokim specifikacijama čini SC-T3100M i SC-T5100M odličnim izborom za preduzeća kojima su potrebne pouzdane višenamenske funkcije štampača pouzdanog brenda."

Ključne karakteristike:

  • Skeniranje pri 600 dpi do 2,72 miliona
  • Štampajte i skenirajte direktno na i sa USB-a
  • Skenirajte u enkriptovani PDF, PDF, JPEG, TIFF
  • Lako se deli - skenirajte na USB, mail (sigurno), FTP server (sigurno), Network Folder
  • Interfejs sa vašim štampačem putem – Ugrađenog Wi.Fi, AirPrint, USB / LAN
  • Kapacitet rolne do 100m, isečeni list do A1
  • Epson Precision Core Micro TFP trajna glava za štampanje

SureColor SC-T3100M je dostupan, a SureColor SC-T5100M stiže na proleće 2021. godine.

Izvor: Epson

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Gartner: Globalna isporuka telefona će zabeležiti rast tokom 2021. godine

Facebook Messenger omogućava razgovaranje sa prijateljima u virtuelnoj realnosti

10304
10305
10306
10307
10308
10309