Greška

Došlo je do greške.

Epic bi mogao objaviti sopstvenu prodavnicu aplikacija

01.01.2019 20:32 | 0 Software/Web
Epic bi mogao objaviti sopstvenu prodavnicu aplikacija


Kompanija Epic Games je sada verovatno gotovo svima poznata zbog svog izuzetno popularnog naslova Fortnite. Nakon što je kompanija ranije tokom decembra pokrenula sopstvenu digitalnu prodavnicu igara - Epic Games Store, sada razmišlja da isto učini i za mobilne aplikacije.

Nedavni izveštaji The Wall Street Journala sugerišu da će Epic početi da prodaje igre za Android uređaje tokom 2019. godine. WSJ ističe da Epic za sada planira samo prodaju Android igara, ali smeliji potez prelaska u generalnu prodavnicu aplikacija svih tipova bi takođe mogao biti opcija.

 

Pogledajte još: Epic Games ostvario profit od tri milijarde dolara zahvaljujući Fortnite-uApple i Google uzimaju 30 procenata prihoda od prodaje aplikacija, koje se nude preko njihovih prodavnica. Epic, s druge strane uzima samo 12 procenata prihoda generisanih od prodaje preko svog games Store-a, što developerima ostavlja 88 procenata, a ovo je svakako primamljiva ponuda.

Epic je takođe ranije odlučio da zaobiđe Play Store kada je u pitanju objava Fortnite igre za Android. S obzirom samo na uspeh pomenute igre, postiji dobar osnov da Epic može da generiše značajan promet sa sopstvenom prodavnicom aplikacija.

Izvor: TechSpot

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Renderi Moto G7 telefona iz svih uglova

Apple i Samsung dominiraju premijum segmentom po prodaji telefona

10504
10505
10506
10507
10508
10509