Greška

Došlo je do greške.

Epic vas sprema za raspust i odmore: ove nedelje besplatne tri igre

01.07.2022 08:57 | 0 Games
Epic vas sprema za raspust i odmore: ove nedelje besplatne tri igre

Prethodne nedelje Epic Games nam je poklonio Car Mechanic 2018 i Game of Thrones: The Board Game Digital Edition. Ove nedelje nas čekaju tri nove besplatne video igre, a ponovo su izostali neki bombastični AAA naslovi. Čini se da nas je Epic pomalo razmazio. Ali, samo zato što njihovi naslovi nisu zvučni ne znači da ove video igre nisu kvalitetne i zanimljive za probati. Ove nedelje, ima ih tri:

Iratus: Lord of the Dead

Ako ste čuli za Darkest Dungeon, onda sigurno znate i za Iratus: Lord of the Dead, taktički RPG starog kova sa perspektivom “sa strane” dok se probijate kroz horde čudovišta sa vašim timom odabranih heroja.

Ovo je teška i komplikovana video igra, pravljena za ljubitelje “old-school” naslova slične vrste. Donosi kompleksan taktički gejmplej, odličnu atmosferu, lepu grafiku i dosta stresa dok pokušavate da prođete kroz tamnicu bez da izgubite jednog od svojih heroja (spoiler alert – verovatno nećete uspeti). Ako volite ovaj žanr, nemate šta da čekate.

Hood: Outlaws & Legends

Možda i najlošija od tri video igre koje Epic nudi ove nedelje, Hood: Outlaws & Legends je akcioni multiplejer naslov koji vas stavlja u ulogu odmetnika koji se nadmeće sa suparničkim timom oko toga ko će prvi ukrasti blago.

Najzanimljiviji aspekt video igre jeste to što je smeštena u svet inspirisan Robin Hudom, pa su tako svi najpoznatiji likovi tu, počevši od samog strelca do Malog Džona, Merion, i svih ostalih. Kao što rekosmo, nije dragulj, ali malo zabave nikome nije škodilo.

Geneforge 1: Mutagen

Ovo je rimejk prve video igre u serijalu taktičkih izometrijskih cRPG video igara Geneforge. Iako možda za ovu video igru niste čuli, to je jedan od najboljih naslova ove vrste koji je do sada izmicao široj publici ponajviše zbog preterano arhaične grafike.

Međutim, 20 godina od originalne video igre, pred vama je rimejk koji je apsolutno besplatan za preuzimanje. Igra je smeštena na nepoznatu koja podseća na našu iz srednjeg veka. Vi ste u ulozi osobe koju nazivaju “shaper” zbog sposobnosti da manipulišete svetom oko sebe.

I tako sve počinje. Od trenutka kada počinjete da upoznajete svoje moći počinje i taktički aspekt ove video igre koji je poteznog karaktera. Iako još uvek ne izgleda preterano moderno, ovo je igra koja zavređuje vašu pažnju zbog kompleksnosti gejmpleja, zanimljive priče, i mnogo različitih načina da razvijete vaš alter ego.

Nothing phone (1) će u Evropi koštati od 470 do 550 evra

Kad nema grafika na tržištu, dobar je i GTX 1630

10404
10405
10406
10407
10408
10409