Greška

Došlo je do greške.

Epic se otvorio

18.05.2022 09:11 | 0 Games
Epic se otvorio

U ovom trenutku, tri besplatne video igre dostupne su unutar prodavnice Epic. Prva i objektivno najkvalitetnija je svakako Prey, koja je već bila besplatna za preuzimanje tokom novogodišnje Epic akcije. Pored nje, tu su još i Redout i Jotun. Pa, da vidimo šta ove tri video igre zapravo imaju da ponude.

Prey

Prey je atmosferična sci-fi simulacija objavljena 2017. godine. Razvojni tim iza ove video igre je Arkane. Radnja je smeštena da mahom napuštenu i mrtvu svemirsku stanicu koja je ispunjena veoma opasnim vanzemaljcima koji mogu menjati svoj oblik i koji mimikrijom mogu oponašati sve predmete prisutne na stanici.

 

Tu je i sloboda u rešavanju problema i samom pristupu ovoj video igri, kao i postepeno otključavanje novih sposobnosti i oružja. Ovo je jedna spora video igra koja po mnogo čemu podseća na legendarni System Shock 2. Od igrača zahteva oprez, posvećenost, i strpljenje, jer vas polako uvlači u svoj svet i odmotava klupko koje vodi do konačnog odgovora šta se tačno dogodilo na svemirskoj stanici na kojoj se nalazite.

Redout

Pored nje Epic prodavnica nudi još i Redout, hiperbrza svemirska trka napravljena po uzoru na dobro poznati serijal trkačkih igara pod nazivom Wipeout. Sve je ovde brzo, šareno, i propraćeno kvalitetnom elektronskom muzikom koja vas tera da, pretpostavljate, vozite još brže.

 

Jotun

Na kraju, ukoliko uživate u indi naslovima, možete probati i Jotun, akcionu igru sa pogledom iz poluptičje perspektive smeštenu u predivan rukom crtani svet nordijske mitologije. Vikinzi, borbe, heroji i čudovišta -- šta tu ima da se čoveku ne svidi?

 

Požurite

Sve tri video igre besplatne su za preuzimanje do 19. maja, nakon čega ćete za njih ponovo morati da izdvojite određenu svotu novca. Ako nas pitate, jedna raznovrsna trojka u kojoj svako može da nađe nešto što im se dopada.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Samsung Galaxy S22+ - Pravi naslednik S21 serije (video)

Prve fotografije nagoveštavaju kako će izgledati iPhone 14

10404
10405
10406
10407
10408
10409