Greška

Došlo je do greške.

Endwalker, četvrti paket proširenja za Final Fantasy XIV Online, izlazi 23. novembra

17.05.2021 14:13 | 0 Games
Endwalker, četvrti paket proširenja za Final Fantasy XIV Online, izlazi 23. novembra

 

Square Enix je objavio datum izlaska Final Fantasy XIV: Endwalker ekspanzije na festivalu Digital Fan 2021, gde je direktor Naoki Yoshida takođe najavio da je proširenje sada dostupno u pretprodaji. Gaming gigant je prvi put otkrio da Endwalker izlazi ove jeseni tokom događaja za PS5 beta igre još u februaru. Sad konačno imamo tačan datum izlaska i puni kinematografski trejler koji sadrži novu tematsku pesmu koju je komponovao Masayoshi Soken (glavni kompozitor FFXIV), koju je Square Enix takođe prvi put predstavila na festivalu.


Square Enix je takođe otkrio i drugi posao - prvi, Sage, je prethodno najavljen, će sa Endwalkerom biti predstavljen na događaju. "Repear" koji upravlja mačevima može naneti štetu i pozvati avatare tokom borbe u bliskoj borbi. Pored toga, kompanija je najavila da će Viera biti dodat kao nova trka koja se može igrati i dala je fanovima uvid u sve ostale nove sadržaje koje mogu da očekuju. Postoje novi gradovi, oblasti i mesta koja treba istražiti, nova plemena sa kojima se treba susresti i nove pretnje koje treba prevazići.

 

Pogledajte još: Procurela GTA 6 mapa, na Redditu žalbe na previše vode


Endwalker je sada dostupan za prednaručivanje sa veb stranice Square Enix, PlayStation Store-a i Steam-a. Standardno izdanje koštaće igrače 40 dolara, dok će ih digitalno kolekcionarsko izdanje sa bonus nosačem, minionom i oružjem koštati 60 dolara. Igrači koji unapred naruče proširenje dobiće rani pristup, koji je okvirno zakazan za 19. novembar. Konačno, kolekcionarska kutija sa fizičkim dobrima, uključujući umetničke grafike, figuru paladina i ostalo, biće ekskluzivno dostupna u prodavnici Square Enix-a i koštaće kupce 140 dolara ili više.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Twitter pokreće novi servis pod nazivom Blue, bez reklama ali sa mesečnom pretplatom od 2,99 dolara

Samsung možda radi na uklanjanju Androida, u korist novog operativnog sistema

10404
10405
10406
10407
10408
10409