Greška

Došlo je do greške.

EMUI 11 objavljen sa vizuelnom nadogradnjom i novim funkcijama

10.09.2020 18:40 | 0 Software/Web
EMUI 11 objavljen sa vizuelnom nadogradnjom i novim funkcijama


Huawei je objavio EMUI 11 tokom svog Developer Conference događaja, a iako nije zasnovan na Androidu 11 novi interfejs sa sobom donosi brojne vizuelne izmene, nove animacije, funkcije i optimizacije.

Jedna od najvećih izmena u okviru novog EMUI-ja jesu multi-window i split-screen funkcije. Obe funkcije sada se prikazuju u centru interfejsa kako bi se korisnici bolje upoznali sa njima. Tu je sada i odgovarajuća gestikulacija koja poziva Smart Multi-Window bar sa strane, a može se starovati u bilo kojoj aplikaciji ili meniju.

emui2_6.jpg

Uvek upaljeni ekran dobija nekoliko novih opcija prilagođavanja. Tu su novi stilovi i čak animirani always-on displeji. Izbor fotografije iz galerije je takođe opcija, a sistem će je konvertovati u odgovarajuću paletu boja.

Animacije, tokom navigacije kroz menije, su optimizovane za displeje sa visokom stopom osvežavanja. Huawei je, uz pomoć podataka, optimizovao animacije kako bi one izgledale fluidnije i brže.

Multi-screen collaboration 3.0 je sada deo EMUI 11 softvera, a omogućava kontrolu do tri Android aplikacije sa PC-a, nakon što se Huawei telefon i MateBook sinhronizuju.

emui3.jpg

Tu su i druga poboljšanja za sistemske aplikacije i način na koji sistem upravlja dozvolama za aplikacije.

EMUI 11 će od sada dolaziti preinstaliran na svim novim Huawei telefonima, dok će finalnu verziju softvera uskoro dobiti P40 i Mate 30 serije telefona. Verzija interfejsa, zasnovana na Androidu 11, će biti odložena zbog poznate situacije sa zabranom od strane SAD.

Izvor: PocketNow

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei Watch GT 2 Pro podržava bežično punjenje i ima dug radni vek baterije

Ovako izgleda Nvidia GeForce RTX 3090 GPU kada se instalira u kućište

10504
10505
10506
10507
10508
10509