Electronic Arts zna da gejmeri misle da su korporativna zver

Electronic Arts je velika kompanija, veoma je svesna šta zajednica misli o njima, a to je uglavnom da su bezdušni i pohlepni korporativni entitet

Electronic Arts je velika kompanija, veoma je svesna šta zajednica misli o njima, a to je uglavnom da su bezdušni i pohlepni korporativni entitet. Ukoliko pitate u gejming zajednici o Electronic Artsu, verovatno nećete čuti lepe reči o njima, a verovatno će se tu naći i poneka ružna reč.
Kompanija u poslednje vreme nije radila dobar posao po pitanju marketinga kako bi očistila svoje ime pa sada “ubiraju plodove” takve politike. Kada ste poznati kao zla kompanija, nije važno ni kada radite dobru stvar. Pa tako, ni kada EA objavi dobru igru, ne budu pošteđeni kritika zbog greha iz prošlosti. I stvar je u tome da oni to znaju veoma dobro.
Kada je kompanija imenovana za najgoru kompaniju nekoliko puta u Americi, jasno je da su uradili nešto pogrešno. Čak i tada je posao kompanije rastao pa su nastavili da rade istu stvar. Nedavno je direktor kompanije poručio za BC Tech Summit da je EA označen kao “korporativna zver koja samo želi da uzme novac dok gejmeri igraju njihove igre, a to nije ono što oni žele da rade”.
Call of Duty Black Ops 3 je najprodavanija igra 2015. godine
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi