Greška

Došlo je do greške.

Eksperti objašnjavaju zašto još uvek nećemo videti Samsungov sklopivi telefon

18.05.2017 10:00 | 1 Mobile
Eksperti objašnjavaju zašto još uvek nećemo videti Samsungov sklopivi telefon

Glasine o Samsungovom sklopivom telefonu pojavljuju se već neko vreme. Ove godine smo prvi put spekulacije čitali već u januaru, a spominjalo se da će komercijalno pokretanje biti zakazano za treće tromesečje. Kasnije su neimenovani industrijski izvori smatrali te tvrdnje previše optimističkim, i predvideli da će uređaj zapravo ugledati svetlo dana u prvoj polovini 2018. godine. Korejski medij The Investor intervjuisao je nekoliko eksperata na polju OLED tehnologije displeja i otkrio razlog koji stoji iza odlaganja.

Profesor Jang Jin sa Kungi Univerziteta rekao je da je za njega to pitanje prioriteta, i da je korejski gigant trenutno fokusiran na jačanje svoje tehnologije telefona sa ekranima preko cele prednje strane za naredne modele iz Galaxy S serije. Samsung Display istraživač Kim Tae-Vung rekao je da je razdvojivost težak problem za rešavanje. Sa druge strane, tu je Ji Čong-Hun analitičar kompanije UBI Research, koji kaže da je izdržljivost ključni problem. Svi delovi ne bi trebalo da budu oštećeni stalnim preklapanjem telefona, a Samsungovi inženjeri navodno trenutno testiraju prototipe.

Kamera Galaxy Note 8 telefona će imati 3x optički zum

Izvor: Phonearena

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

Bogoje Panajotovic Neregistrovan korisnik
Klasicni preklopni telefon sa ekranima na obe polovine, rasklapa se 180 stepeni i spaja u jedan veliki ekran. Na sastavu samo tanka linija, sredice inzenjeri da se ni ona ne vidi i voila !

Kako je Microsoft ubrzao Apple-ovu hardversku revoluciju

Francuska i Holandija: Facebook i dalje krši privatnost

10104
10105
10106
10107
10108
10109