Greška

Došlo je do greške.

Ekran na kome možete videti sve - Huawei MateBook X Pro

07.09.2022 16:47 | 0 Mobile
Ekran na kome možete videti sve - Huawei MateBook X Pro

Dizajniran kao uglađen i lako prenosan, ovo je laptop koji možete da koristite za posao u pokretu kao i za zabavu, a ima i fenomenalan ekran koji prati sve planove. Uz poseban lični pečat koji Huawei uređaji imaju i impresivno iskustvo gledanja sadržaja uz displej idealne veličine, sigurno je da će ovaj laptop zadovoljiti širok spektar korisničkih potreba.

Potpuna jasnoća

Perspektiva koju Huawei MateBook X Pro svojim ekranom razmere 3:2 pruža je adekvatna za poslovne i privatne aktivnosti. Ono što posebno raduje kod ovog netipičnog dimenzija 14,2 inča jeste dostupna radna površina. Pošto su ivice veoma tanke, dostupno je skoro 93% prostora za pregledanje bitne dokumentacije, poput ugovora koje želite da ispratite sa punom pažnjom. Uz visoku rezoluciju od čak 3120 x 2080 piksela, najnovija filmska ostvarenja ili detaljno kreirane igrice će biti prikazane na pravi način.

Displej 3,1K Real Colour FullView pokriva širok opseg boja, P3 i sRGB, čime je svaka fotografija ili grafičko rešenje koju gledate na ekranu laptopa Huawei MateBook X Pro najbliže stanju kakvo ćete dobiti uživo. Na primer, u slučaju štampanja materijala u boji nećete imati nedoumicu da li će finalni proizvod biti adekvatan. Osvetljenje ekrana od 500 nita pruža mnoštvo mogućnosti. Dinamičko podešavanje osvetljenja je odlična karakteristika jer su različiti ambijentalni uslovi često prepreka za jasan pogled na ekran. Opcije koje su dostupne su topao, hladan i prirodan ton.

MateBook X Pro

Najfiniji displej Huawei laptopa

Huawei MateBook X Pro poseduje TÜV Rheinland sertifikate, koji garantuju prijatniji osećaj rada na laptopu, u današnje vreme koje zahteva dinamičan pristup obavezama i aktivno učestvovanje u različitim vidovima online komunikacije. Pravo zadovoljstvo za korisnike je to što ovaj uređaj dolazi sa ekranom osetljivim na dodir. Kontrola je na zavidnom nivou, pa tokom rutinskih dnevnih sastanaka možete lako i na efikasan način zapisati sve bitne stavke na rasporedu uz precizan multi-touch unos komandi.

Brzina osvežavanja ekrana je čak 90Hz, i to čini Huawei MateBook X Pro odličnim za pregledanje video snimaka. Neće biti kočenja slike i sve će teći glatko – zvuk i slika će biti sinhronizovani. Ako vam je baterija na izmaku, postoji opcija da se osvežavanje ekrana prebaci u podešavanjima na brzinu od 60 Hz, čime ćete duži vremenski period moći da gledate omiljenu seriju sa prijateljima dok ste na vikend putovanju.

Matebook laptop

Praktičan premium saveznik

Iskustvo korišćenja se uz Super Device Multi-Screen diže na viši nivo tako što su vam i drugi ekrani Huawei uređaja lako dostupni na ekranu laptopa, i to bez kašnjenja ili zamućenja. Uz poseban dizajn, upotrebljivost Huawei MateBook X Pro je višestruka. Poklopac sa ekranom je čvrst, jednostavno ga je postaviti pod odgovarajućim uglom a uz nanooptički premaz refleksija je ovim putem smanjena. Huawei MateBook X Pro je definitivno uređaj sa najboljim ekranom do sada kao i izuzetnim kvalitetom, a na vama je da proširite vidike uz visok nivo naprednih karakteristika.

PR tekst

Sony predstavio robotizovanu kameru koja radi sve umesto vas

Novi vladari srednje kategorije - Snapdragon 6 Gen 1 i Snapdragon 4 Gen 1

10104
10105
10106
10107
10108
10109