Greška

Došlo je do greške.

EISA Awards: Coolpad Torino najbolji telefon u kategotiji odnos cene i kvaliteta

24.08.2016 19:50 | 5 Mobile
EISA Awards: Coolpad Torino najbolji telefon u kategotiji odnos cene i kvaliteta

EISA Awards su najprestižnije međunarodne nagrade za proizvode iz oblasti tehnologije. Organizacija European Imaging and Sound Association je jedinstvena asocijacija od gotovo 50 specijalizovanih časopisa iz 23 evropske zemlje, koja već 34 godine dodeljuje nagrade. Glasanje o najboljim ovogodišnjim proizvodima održano je u Hamburgu, gde su glavni i odgovorni urednici iz najuticajnijih evropskih magazina odabrali najbolje proizvode za ovu godinu u nekoliko kategorija.

Coolpad Torino je pobednik u kategoriji telefona sa najboljim odnosom cene i kvaliteta za 2016-2017! Ovaj pametni telefon sa veoma pristupačnom cenom nudi mnogo vrhunskih karakteristika koje predstavljaju iznenađenje u ovoj cenovnoj kategoriji  – čitač otiska prstiju koji može biti programiran za 5 različitih prstiju i načina upotrebe, velika memorija, odlična kamera i Dual space, koji je potpuno enkriptovan prostor na vašem telefonu i omogućava vam da imate virtuelni deo na istom telefonu, dva WhatsApp i dva Viber naloga, dva FB naloga i još mnogo toga! U ovoj cenovnoj kategoriji (preporučena cena 199 evra), teško je pronaći telefon sa dijagonalom ekrana od 5,5 inča koji pokreće osmojezgarni procesor, Qualcomm Snapdragon i neverovatnim odnosom cene i kvaliteta.  

O telefonu Coolpad Torino

Coolpad Torino je blago zakrivljenog oblika koji prija oku i lako staje u vašu ruku. Zadnja strana telefona je napravljena od glatkog, blago zaobljenog materijala koji prati linije predivno zakrivljenog stakla ekrana. Ekran i zadnja strana telefona su povezani luksuznim zlatnim okvirom. Ovaj pametni Coolpad telefon je jednostavno prelep proizvod koji impresionira.

Coolpad Torino je 4G LTE pametni telefon, sa operativnim sistemom Android 5.1 (Lollipop), koji koristi Cool User Interface 8.0 i ima bezbedan dual space, enkriptovani virtuelni uređaj u vašem pametnom telefonu.  Njegove dimezije su 154 x 76,5 x 8,7 mm, a težina iznosi samo 163g. Ima HD IPS ekran od 5,5 inča (267 ppi). Ovaj prelepi pametni telefon pokreće osmojezgarni, 64bitni Qualcomm Snapdragon MSM8929 na 1.36 GHz sa Adreno™ A405 GPU, a memorija iznosi  3GB RAM + 16GB ROM i može se nadograditi Micro SD karticom (do 32GB).

Ovaj Coolpad model takođe koristi drugu generaciju čitača otiska prstiju koji može biti programiran za 5 prstiju i može izvršavati različite zadatke, otključavanje, zaključavanje i pravljenje instant fotografija/selfija, možete snimiti razgovor ili pozvati bitan telefonski broj. Nova verzija čitača otiska prstiju kompanije Coolpad je veoma brza (samo 0,5s za reakciju) i može skenirati otisak prsta u svim pravcima.

Coolpad Torino koristi 3GB interne memorije, može podržati veliki broj Cool UI karakteristika, kao što su  Dual Space aplikacija, opcija Cast your screen ili opciju četujte i gledajte video na istom ekranu.

Opcija Dual Space nagrađena je ove godine na CES-u u Las Vegasu, kao najbezbednije rešenje za enkripciju telefona.  Dual space vam omogućava da koristite drugi privatni profil, u formi virtuelnog uređaja, na istom telefonu. Ulogujte se na dual space pomoću otiska prsta i bezbedno primajte ili obavljajte pozive, čuvajte svoje privatne fotografije, video materijale, sadržaj ili dokumenta. Svi podaci na dual space-u su zaštićeni i ne može im se pristupiti iz eksternih izvora. Dual space vam takođe omogućava da registrujete dva različita naloga na istom telefonu, kao što su još jedan Facebook, Twitter, Instagram nalog ili da četujete sa drugim WhatsApp-om*, Skype-on, Viber-om… *Neke aplikacije zahtevaju verifikaciju preko broja telefona, a za to će vam biti potreban aktivan drugi broj telefona.  

Pravite sjajne fotografije sa glavnom kamerom od 13Mpix, spremnom za noć ili dan. Slikajte kao da ste profesionalac i promenite balans bele boje, ekspoziciju, ISO, fokus, kontrast i ostala podešavanja u PRO modu. Sa selfi kamerom od 5Mpix možete ulepšati svoj portret sa 25 nivoa ulepšavanja obuhvatajući izbeljivanje kože, glatkoću, stanjivanje lica i korekciju očiju. Obe kamere imaju opcije auto fokus, f/2.2, zoom, LED blic (samo zadnja), geo tagovanje, detekcija lica, panorama, GIF, sound&shoot, Beauty mod, Pro mod, Night mod i 1080 fullHD snimanje.

Coolpad Torino ima Li-ion bateriju od 2500 mAh, koja se pobrinula da ovaj prelepi telefon radi besprekorno.

Preporučena maloprodajna cena telefona Coolpad Torino iznosi 199 evra.

Izvor: Coolpad

Sve informacije u vezi sa kompanijom Coolpad, možete pogledati na Coolpad stranici, na Benchmark sajtu

mpkosa Novi član postova: 19
Da li neko ima iskustva sa ovim telefonom?
prezlameeen Član postova: 164
Dobro, niste morali 4 komentara ista da mi objavite.
prezlameeen Član postova: 164
Mene zanima kako radi posle pola godine? Imao sam ja i ZTE, kostao preko 200e, bio super i samo krenuo da riknjava.
prezlameeen Član postova: 164
Mene zanima kako radi posle pola godine? Imao sam ja i ZTE, kostao preko 200e, bio super i samo krenuo da riknjava.

Facebook testira automatsku reprodukciju videa sa zvukom

Asus predstavio Radeon RX 480 DUAL 4GB grafičku kartu

10104
10105
10106
10107
10108
10109